5 steder du kan spare for at få råd til festkjoler på dagpenge?

Det er min overbevisning, at der skal være råd til det hele, spørgsmålet er om det holder når man er på dagpenge! Her kommer et bud på 5 steder du kan spare for at få råd til de flotte festkjoler imens du er på dagpenge.

Mobil abonnement

Mange lader sig lokke af gode muligheder for gratis tale og gode datapakker når de skal vælge abonnement, men har du virkeligheden brug for de gode tilkøb du har gjort dig. Den gratis tale er nemlig ikke gratis, for du betaler for den i det pakkevalg du har gjort. Det man derimod ikke skal regne med er en mere pris for at tale meget. Overveje om du ikke kan finde en mindre pakke, der bedre matcher dine udbetalinger fra a-kassen.

Streaming tjenester eller TV pakke

Der er i dag mange muligheder for streaming af TV, og ikke mindste muligheder for TV pakker, de fleste har begge dele, hvilket også betyder store udgifter til underholdning. Hvis du gerne vil spare nogen gode penge, så gør op med om du har brug for begge dele, eller om du kan nøjes med den ene eller den anden mulighed. Her kan du hurtigt få råd til et par lækre festkjoler om måneden fra DressYou.dk. Måske du endda også kan skrue ned for den pakke du har i enden den ene lejer eller den anden.

Hold op med ryge

Hvis du har været så uheldig, at falde i med lasten at ryge, så er der store penge at spare ved at kvitte. Du ved det sikkert allerede godt, og derfor skal jeg ikke pege fingre. Jeg vil dog gøre opmærksom på muligheden, så skulle du have glemt den så er den igen dukket op til overfladen.

Skru ned for varmen og tag mere tøj på

Den mere langsigtet løsning kan være at skrue ned for varmen, ulempen ved det her spare råd er at, der ikke er her og nu penge gemt i det. Tilgengæld kan du se det som en lille opsparing. Mange betaler nemlig a konto til varme, og vil derfor få penge tilbage hvis der har været skruet ned for varmen, og man i stedet for har valgt at holde varmen på en anden måde.

Mobilt bredbånd

Hvis du har en iPad, eller anden tablet, så har du måske også et mobilt bredbåndsabonnement koblet på, og her kan du måske med fordel koble tablet’en på dit wifi netværk derhjemme. Mange bruger nemlig kun ipads derhjemme, og der er derfor ikke behov for den mobile opkobling til inteternettet.

Categories: Diverse

Leave a Comment