Her fandt jeg årets sommertøj

Sommeren byder hvert år på nye trends, og det er svært at lade være med at blive fristet til at købe lidt nyt hele tiden. Jeg er god til at bruge mit tøj over flere sæsoner, men så pludselig går jeg shop-amok og køber en masse nyt. Det var tilfældet her sidste dag, hvor jeg besluttede mig for at købe en masse nyt tøj til sommeren.

 

Brug for nyt sommertøj

Mit sommertøj ser altid pænest ud, når det er nyt. Der går aldrig særligt lang tid, før farven er falmet en del. Solen har nok sin del af skylden, men ikke desto mindre gør det, at jeg for nyligt pludselig havde brug for en hel masse nyt sommertøj. Det gjorde det ikke bedre, at jeg også til sommer skal på ferie med min kæreste og hans familie, og her vil jeg selvfølelig gerne vise mig fra den bedste side, med smart tøj og et lækkert sommerlook.

Webshopping over det hele

Jeg elsker at shoppe på nettet, og jeg kigger på tøj via telefonen, når jeg sidder i bussen, når jeg venter på at maden i ovnen bliver færdig, eller som afslapning om aftenen i sengen når jeg skal sove. Især er jeg ret glad for webshoppen stylepit.dk, der har modetøj til både piger og drenge, og de har al slags tøj, man kunne tænke sig. De har også tøj fra mange forskellige kendte mærker, som jeg synes er rigtig gode mærker. Mangler jeg noget tøj, kan jeg altid være sikker på, at stylepit.dk har det! De er med på moden, og jeg finder altid det mest trendy og in tøj.

 

Rabatkode gav mig fri fragt

Faktisk var jeg så heldig at finde en rabatkode til stylepit.dk på rabatbanditten.dk, som gav mig fri fragt på ordren. Det var jeg super glad for, da porto altid er en træls udgift og er dét, der er ulempen ved at shoppe på nettet! Jeg fandt et par sommerkjoler, som jeg måtte have. Den ene var en let og luftig, hvid sommerkjole med blomster. Jeg forestiller mig, at den vil være perfekt på de varme dage, når byen og rejsedestinationen skal udforskes. Den anden var en flot gul sommerkjole, der vil gå rigtig godt til solbrun hud, og som vil være perfekt til om aftenen, når den står på restaurantbesøg. Det var egentlig en billig omgang, så at slippe for at skulle betale for porto også, var rigtig dejligt. Koden var overraskende nem at anvende. Jeg skulle logge ind på rabatbanditten.dk for at få adgang til koden. Herefter tastede jeg koden ind på stylepit, og vupti, så blev levering trukket fra.

Stort udvalg af kendte mærker

Med de to kjoler i indkøbskurven ville jeg være sikker på at kunne gøre et godt indtryk på ferien. Dog blev jeg fristet at det store udvalg, til lige at kigge, om der skulle være noget mere, jeg ikke ville kunne leve uden. Det var der jo selvfølgelig. Faktisk endte jeg med at smide et par sandaler og et par solbriller i indkøbskurven også. Så var jeg også helt klar til sommerferien!

Tjek efter rabatkoder

Jeg fandt hurtigt ud af, at rabatbanditten.dk havde rigtig mange forskellige rabatkoder til sider, jeg ofte køber noget fra, så jeg kan kun anbefale lige at slå butikkens navn op på rabatbanditten.dk, inden du bestiller, for at se om du skulle være så heldig, at der var en brugbar rabatkode.

Categories: Diverse

Leave a Comment