Sådan finder du nye kjoler og kommer ud af komfortzonen

Det kan altid være noget af en udfordring og en prøvelse, når man har besluttet sig for at indkøbe en ny kjole til en kommende begivenhed. Måske har man en date indenfor den nærmeste fremtid, en gallafest, et bryllup – eller måske vil man blot have sig en ny kjole, som man kan have på i byen eller til hverdag. Der er rigtigt mange kjoler på markedet, og der er derfor også noget for enhver smag, men udfordringen kan ofte ligge i at turde købe noget, som er specielt og særligt iøjnefaldende. Man kan måske tænke, at det kommer til at blive for meget, hvis man finder en speciel kjole med en udfordrende udskæring – men det kan altså betale sig at komme ud af komfortzonen.

billige kjoler

Prøv noget andet end den sorte kjole

Den sorte kjole er alsidig, og den kan bruges til alle begivenheder – triste såvel som festlige. Den passer til fest og til begravelse, hvilket gør den utroligt brugbar. Men det er også rigtigt lækkert at prøve noget nyt, som passer mere til situationen og til en selv – man kan finde mange specielle og fede sommerkjoler, festkjoler, gallakjoler eller nytårskjoler, som virkeligt er unikke og iøjnefaldende.

Et godt råd til at vælge i mellem alle disse er simpelthen at omfavne sin kropsform og bruge den, når man køber kjoler. Hvis man har en barm, som man er stolt af, så vælg en kjole med en åben halsudskæring. Hvis man derimod har en mindre barm, så forsøg dig frem med stropløse kjoler – dette giver en ekstra markering af barmen, hvilket kan være rigtigt flot. Er man ikke særligt høj, kan man med fordel vælge en kjole, som maksimalt går ned til lige over knæet – ellers kan man forsvinde helt i den lange kjole, således at man ser endnu mindre ud.

Prøv dig frem og følg de gode råd

Der er mange flere gode råd, som kan fungere som gode tips og tricks til at vælge en kjole efter kropsform. Man kan blive nødt til at acceptere, at der er visse kjoleudskæringer og former, som ikke passer til ens egen kropsform. Det kan være rigtigt ærgerligt, men hvis man accepterer dette, så slipper man for at købe en rigtigt lækker kjole, som desværre ikke passer på egen krop. Hvis du kigger her, kan du for eksempel finde et kæmpe udvalg af forskellige kjoler, hvor der helt sikkert er noget for enhver smag.

Categories: Diverse

Leave a Comment