Store mænd og kvinder: Se godt ud!

Mode har som alle andre industrier sin del af kvaksalveri, og der er mange mirakelprodukter til en mand med kød på kroppen. Du kan glemme alt det. Det er ikke effektivt, og det skaber et problem, hvor der ikke er et.

At klæde sig flot på er at præsentere sin krop på den mest flatterende måde UDEN at prøve at ændre på selve kroppen. Vi har her samlet nogle gode råd til disse herlige store mænd.

Uanset om du har en rund mave, brede skuldre, en stor bagdel eller alle tre på en gang, kan du sagtens komme til at se lækker ud i tøjet, hvis du bare gør det rigtigt.

Den generelle holdning til store mænd er, at de er fede, dovne etc. Det er unfair, men det er desværre sådan, hovedparten af samfundet ser det. Du skylder dog dig selv at arbejde på at tabe vægt – ikke for at imponere folk men på grund af, hvad det gør for din sundhed og for dit fysiske velbefindende. Selv om du er midt i at tabe vægt og ikke har nået dit mål, skal du stadig klæde dig efter den vægt, du har NU. Du skal ikke vente, til du har nået din idealvægt til at se skarp ud i din påklædning.

Hvordan klæder man sig når man er stor?

Prioriteter og hvad en stor mand vil have ud af sin påklædning – hvad er det så? Den største kvalitet til tøj til store mænd er, at det passer. Hvis det hænger eller buler, får det dig til at se sjusket ud. På en stor mand forstærkes dette og ser endnu værre ud end på en slank mand. Mange store mænd klæder sig i tøj, der er flere numre for stort og tænker, at de dermed kan skjule deres fysik, hvor de kun gør det meget værre. Der er også en anden fordel her. Jo bedre dit tøj passer, jo mere komfortabelt er det at have på, og det er godt både for dit humør og dit udtryk.

Vi har dermed slået fast, at det første, du skal gå efter, er, at tøjet passer dig. Du vil have tøjet til at ligge pænt på din krop – ikke stramme eller pose.

Det kan være svært at finde noget, der bare passer, så det er altid en god idé at alliere sig med en skrædder. Det behøver ikke at være så dyrt at få syet en linning ind eller få rettet en skjorte til. Du vil være glad for investeringen.

En anden vigtig ting er, at det er enkelt. Du har en stor krop og sikkert også en stor personlighed. Enkelthed er vigtigt ved tøj til store mænd. Hold mønstre til et minimum. Bær jakker i en farve og let-stribede skjorter hellere end noget med noget vildt grafisk eller mønstre.

Tænk også i lette materialer. Tykke materialer får dig til at se større ud og er sikkert også varmt og får dig til at svede – noget som mange store mænd prøver at undgå at gøre for meget, især når de er klædt pænt på. Og selvom du ikke har svedproblemer, så prøv stadig at holde dit tøj i lette materialer.

Et af de bedste steder at købe tøj til store mænd er storedrenge.dk

Har du andre råd til, hvordan tøj til store mænd skal være? Og kender du i øvrigt søster-butikken beregnet til store piger? Det er denne her: https://www.arkuricurvy.dk/

 

Categories: Diverse

Leave a Comment