Selvsalg er det nye – men er det også det for dig?

Er du typen, der gerne vil arbejde lidt ekstra, for så derfor at spare en del penge? Har du ikke noget imod at fordybe dig i noget, og virkelig arbejde hen mod – og vigtigst af alt, har du tiden til det? Hvis ja, så synes vi uden tvivl, at du skal forsøge dig med selvsalg. Ejendomsmæglere er utroligt dyre, og de er jo ingen garanti for, at dit hus bliver solgt – måske er du endda selv bedre til at vise din bolig til potentielle købere, end ejendomsmægleren her? Det er i hvert fald værd at prøve – og så kan du komme i gang for næsten ingen penge, set i forhold til hvad en ejendomsmægler skal have!

Selvsalg kan selvfølgelig være hårdt og svært, men mange gange er det faktisk mere effektivt end at bruge en ejendomsmægler. Se bare på Facebook, hvor dine venner deler links – hvor ofte klikker du ikke ind på dem? Netop fordi at det er dem du kender, som har delt dette med vennekredsen, bliver du jo også interesseret – lad os sige, at dit hus blev delt på denne måde. Tænk på, hvor mange mennesker det vil kunne nå ud til!

For at komme bedst muligt i gang med selvsalg, siger det sig selv, at der skal oprettes en del ting – dette hjælper RobinHus dig i gang med, og det er netop derfor, du med fordel kan vælge en selvsalgspakke hos dem!

Husk også en boligadvokat!

Vil du sælge selv, så må du hellere huske en boligadvokat, så du er sikker på, at hele handlen forløber så smertefrit som overhovedet muligt. Du vil jo ikke stå i en situation om et år, hvor der er gået noget galt i papirerne, fordi du ville spare en smule penge på en boligadvokat – det er trods alt langt billigere end en ejendomsmægler ville have været!

 

Categories: Diverse

One Comment

  • SelvEstate Gratis SelvSalg says:

    Sælg Selv er en ny tendens

    Over 90% af alle boliger, der er til salg, bliver fundet på nettet.

    Sælger kan gøre alt som ejendomsmæglere online, det er nemt, hurtigt og sikkert.

Leave a Comment