Bør en husbåd isoleres?

Hvis du er en af de få, der bor på en husbåd og er i tvivl om, hvor meget din husbåd egentlig bør isoleres, så har du god grund til at læse denne artikel. Selvom det er specielt og utraditionelt at bo på en husbåd i forhold til et almindeligt hus, så har du alligevel brug for at få husbåden isoleret, hvis du altså gerne vil undgå at fryse.

Ja! En husbåd skal selvfølgelig isoleres

Hvis du gerne vil gøre dig forhåbninger om at holde på varmen og spare på energiforbruget, så skal din husbåd selvfølgelig isoleres.

Det anbefales at få et professionelt isoleringsfirma til at varetage opgaven. Der er for stor en risiko ved at lade en amatør isolere din husbåd.

Den helt store fordel ved at få isoleret sit hjem er, at din bolig bliver langt bedre til at holde på varmen, hvilket vil spare dig for en masse kroner og øre til varmeudgifter.

Derudover bliver boligen også nemmere at sælge, hvis du en dag beslutter dig for at flytte. Folk elsker energivenlige boliger, hvorfor de er villige til at betale ekstra for en bolig, der er godt isoleret. Du kan læse mere om mulighederne for isolering på lavenergi.dk

Andet: Er sikkerheden i orden på din husbåd?

Hvis du af og til har børn på besøg på din husbåd, så bør du uden tvivl udstyre dem med et par redningsveste, hvis de opholder sig udenfor tæt på kanten ned til vandet. Børn er ikke ligeså godt til at svømme som voksne er. Derudover kan du også føle dig mere sikker, når børnene har en vest på og du befinder dig et stykke fra dem.

Hvis du gerne vil have et par gode råd om valg af redningsvest, så kan du med fordel besøge http://lifevest.dk, som er en hjemmeside der beskæftiger sig med en masse om sikkerhed på vandet.

Categories: Udstyr til hjemmet

Leave a Comment