Lån eller salg af guld?

Hurtig lån er, som navnet antyder, en hurtig og nem måde at låne penge på. Hurtig lån er blevet utrolig populære på grund af bankernes modvillighed til at låne penge ud. På grund af finanskrisen, som de fleste mener og ved, at bankerne var skyld i, har rigtig mange svært ved at låne penge.

Selv familier med god økonomi, som kun skylder lidt på billån, huslån og forbrugslån, har fået afslag i banken. Bankerne kræver nemlig et urimeligt højt rådighedsbeløb, som kun de færreste familier kan leve op til.

Ønsker du at låne penge men ikke har fast ejendom eller andet, som banken kan tage pant i, ja så kan det blive rigtig svært. Dette er en af grundene til, at disse hurtig lån også kaldet kviklån eller ekspres lån er så populære.

For at få et hurtig lån behøver du nemlig ikke at stille nogen form for sikkerhed. Du kan altså låne penge uden sikkerhed for lånefirmaet. Renten er derfor også en smule højere, men det er bestemt en acceptabel og fair rente i forhold til vilkårene.

Du slipper desuden for at sidde foran din bankrådgiver, som kommer med nærgående spørgsmål, hvor efter du måske skal vente i flere uger på at få svar. Når du ansøger til online hurtig lån, får du typisk svar inden for et par timer, og bliver du godkendt, vil pengene stå på kontoen i løbet af få dage.

For at blive godkendt kræver det blot, at du er fyldt mellem 18 og 25 år afhængig af lån udbyderen, du skal have en fast indtægt, og du må ikke være registreret hos RKI. Disse tre krav er noget, som de fleste kan opfylde, og dermed er chancen for at blive godkendt stor.

Hvor meget kan jeg låne?

Er du alene, så kan du låne op til 250.000,00, er I to i husstanden, så kan I låne helt op til 300.000,00 kr.

Så vil du låne penge hurtigt og billigt og uden sikkerhed, så lån pengene online med et hurtig lån. Vil du vide mere, så kig forbi Laan.dk.

En anden populær måde at skaffe penge på, kunne være at sælge sine brugte guldmønter eller guldsmykker, hvis du har sådan nogle liggende. Guldpriserne er for tiden helt oppe i skyerne, og har man bare ganske få gram guld liggende, kan det være flere tusinde kroner værd. Især 14, 18 og 24 karat guld er utrolig mange penge værd, og du vil helt sikkert blive positivt overrasket.

Prisen på guld per gram er historisk høj, og der er ingen, som ved, hvornår det vil vende. Overvejer du at sælge dit guld, så kig forbi http://www.guld.dk/ og se hvor og hvordan du får den bedste pris.

Categories: Diverse

Leave a Comment