Tænk dig om, mand!

Det kan være vanskeligt at være mand og bære smykker – men det behøver det ikke at være. Der er nogle få uskrevne regler, du skal være opmærksom på. Ligeledes er det også en god idé at følge med i stil og udvikling indenfor herresmykker. Her får du et par gode tips til at bære herresmykker. Vi starter med tips til at bære herrearmbånd.

Herrearmbånd

Armbånd til mænd er blevet mere og mere populært indenfor herresmykker. Det er ikke længere blot en guldkæde, der er standarden. Nutidens herrearmbånd er lavet af en lang række materialer lige fra stål, titanium, sølv, reb, læder, træ og meget mere. Et sejt slidt læderarmbånd er maskulint, mens et reb med træperler eller sten viser den mere kunstneriske side af en mand. At bære flere armbånd på en gang er også et godt look, hvis du bærer lignende materialer, der bare adskiller sig i enten størrelse eller farver. Kædearmbånd er altid populære, og de mere moderne er typisk i rustfrit stål eller titanium – nogle gang med et mix af læder eller sten. Kobber og magnetiske armbånd har typisk 2 formål – dekoration og afhjælpning af smerter i leddene.

Herreure

Ure til mænd er ikke længere brugt til kun at vise tiden – men også til at vise stil og understrege et look. Mænd går ligesom kvinder nu også efter designerure og ure med diamanter for eksempel. Men uanset hvad du vælger – designer eller sporty – skal urets look afspejle din personlighed. Et lille delikat ur til mænd er et outdated look. Store ure til mænd er vejen at gå.

Manchetknapper

Du kan i dag gå med manchetknapper både til hverdag og til fest. Husk blot at vælge de rigtige til den rette lejlighed. De kommer i mange priser og i mange materialer. Du kan finde dem i både sten, diamanter, sølv, platin, guld med meget mere.

Lad altid herresmykker afspejle din personlighed. Tjek det enorme udvalg af herresmykker hos Marjoe – der finder du noget til enhver stil og personlighed!

Categories: Diverse

Leave a Comment