Det skal være billigt at flyve

En af mine bekendte, Lars, er sådan indrettet, at han altid går efter at få tingene så billigt som muligt, og han er bestemt ikke indstillet på at betale noget ekstra på komfortens alter. Af samme grund har han og hans kone Elisa ikke været på ferier i udlandet, for det synes Lars er alt for dyrt.

Men her for nylig fik Elisa ham alligevel overtalt til en uges ferie, fordi deres voksne datter og svigersøn havde valgt at købe en ferielejlighed på den tyrkiske sydkyst lidt udenfor Antalya, og de unge mennesker havde opfordret Lars og Elisa til at benytte ferielejligheden, så deres udgifter stort set kun ville være de nødvendige flybilletter til Tyrkiet.

Og så var det, at Lars ville sikre sig, at han fik de billigst mulige billetter, og han vidste, at jeg flere gange har købt flybilletter til Malaga, hvor vi holder meget af at tage på ferie, via internettet efter at have søgt de billigst mulige, så han bad mig om en hjælpende hånd med projektet.

Vi fandt hurtigt et par billetter til Antalya til kun lidt over 1.000 kroner pr. person, så Lars var glad, og vi købte dem på stedet. Jeg fortalte ham, at jeg for bare et par uger siden købte to flybilletter til London til min kone og mig, og her havde jeg også sparet en del penge ved at flytte ud- og hjemrejse til de billigste datoer. For os pensionister er det jo ikke noget problem at indrette ferien efter priserne på flybilletter.

Categories: Diverse

Leave a Comment