Øjenlæge i Hellerup

“Ja, jeg går altså til øjenlæge i Hellerup”, sagde Svend med et svedent grin, mens vi sad og nød en stille fredagsøl på Østerby Havn efter endt arbejde. Vi andre prikkede jo lidt til ham med jævne mellemrum, og en af de ting, vi drillede ham med, var hans ret tunge og hængende øjenlåg. Tag nu ikke fejl – vi mobber ikke, men i vores lille klike har vi et vældigt frisprog og masser af godmodigt drilleri.

Svends nye look

Vi kiggede på ham igen, og dælme om ikke noget var forandret hos ham! I den grad endda. Væk var de tunge øjenlåg, og han så faktisk både friskere og yngre ud, end jeg mindes at have set ham før. Det var der, han lod bemærkningen falde om, at han frekventerede en øjenlæge i Hellerup.

Det er klart, at vi med det samme kastede os over nye drillerier. Vi mente jo nok, at Svend var blevet lidt snobbet, når han sådan kørte helt til Hellerup for at se en øjenlæge – han kunne jo gå ned til “gamle Clausen” i byen, som har været her i en menneskealder.

Svend tog det i stiv arm, og han forklarede, at det faktisk ikke er helt for sjov at lave den slags operationer for tunge øjenlåg. Han gav os et link til at læse mere om det: http://ohd.dk/ojenlagsoperation/

Nå – men så kunne vi da drille ham med hans forfængelighed i stedet for, og det gjorde vi. Svend er normalt ikke sådan at hyle ud af den, og det var heller ikke tilfældet her. I stedet smilede han smørret og sagde, at sådan en øjenoperation skam ikke var helt uden bivirkninger.

Bivirkningerne

Det borede vi selvfølgelig en hel del i, men han ville ikke ud med sproget. I stedet fik han flettet ind i samtalen, at han jo da havde scoret sig en ny kæreste, og at hin ville dukke op om lidt for at hente ham. Vi andre tænkte vores, for Svend har ikke haft verdens heldigste hånd, når det gjaldt om at tiltrække de mere hotte modeller. Nu sad vi så der i spænding og ventede på at se den seneste erobring.

Hun kom:

2015-07-02_13-29-44

Nå ja – så var det altså, at vi andre kiggede på hinanden og besluttede, at vi måske også lige skulle en tur til den der øjenlæge i Hellerup og have vores øjenlåg opereret :-)

 

 

Categories: Diverse

Leave a Comment