Øv – min plæneklipper stod af

Nøj hvor jeg synes det er ærgerligt at min gamle sag af en plæneklipper den ikke kan mere, jeg har virkelig levetids forlænget den af mange omgange, men nu gik den desværre ikke længere. Eller jeg kunne nok godt have lavet den, men udgifter til reparationen ville langt overstige hvad det koster at anskaffe sig en lignende plæneklipper fra ny af, og så er det jo helt tosset at lavet den.

Nu har jeg så været på jagt efter en ny, og det er faktisk ikke helt så nemt at finde en god og billig plæneklipper som man skulle tro, jeg er dog ikke typen der giver op uden kamp, og jeg ved hvad der er godt. Jeg er i øvrigt fuldstændigt dedikeret til Texas, og det er ikke kun når vi snakker græsslåmaskiner, nej også plænelufter, motorsave, hækkeklipper og alt andet udstyr som kan bruges i haven.

Plæneluftning

Nu vi snakker om plæneluftning så købe jeg sidste år en plænelufter / mosfjerner, det er bestemt ikke nogen dum investering, selvfølgelig en texas udgave, men det havde du nok allerede gættet. Egentlig så har jeg aldrig gjort noget ud af mos i græsset – ja det var lige indtil min kone besluttede sig for at brokke sig noget så gevaldigt over at jeg ikke gad lave noget i haven, og at hun altså godt ville have fjernet alt det mos. Så måtte jeg jo ud og købe sådan en lækker sag. Det er faktisk ret effektivt når den vertikalskær graver sig ned i mosset for derefter at hive det op og pænt sprede det rundt i haven. Den fjerner faktisk overraskende lidt græs, men tilgengæld går det bagefter op for en hvor lidt græs man egentlig har haft i de mos angrebet området af haven! Det siger måske i virkeligheden lidt om hvordan mos kan få overtaget i haven, og at græsset så bare langsomt med sikkert må give efter.

Her er iøvrigt en fin artikel om hvordan man finder den bedste plæneklipper: http://www.vedurhanensfjer.dk/hvad-er-den-bedste-plaeneklipper.html

Her kan du se hvordan politiet elsker at fange de store forbrydere: http://hilleroed.lokalavisen.dk/hjaelp-politiet-hvem-ejer-en-plaeneklipper-/20120704/ARTIKLER/120709705/1139 ;)

Categories: Haven

Leave a Comment