Reservedele?

Ved flere lejligheder har jeg haft et godt samarbejde med en el-installatør i vores naboby, så vi kender hinanden nogenlunde godt. Alligevel blev jeg lidt overrasket, da han forleden dag ringede til mig og spurgte, om jeg var interesseret i at overtage noget af hans restlager, for han havde nu valgt at gå på pension, og det var ikke lykkedes ham at få solgt forretningen.

Noget af det, der var mest interessant for mig, var hans pænt store lager af reservedele til hvidevarer, for i mit firma valgte vi for godt et år siden at satse noget mere på reparationer af folks husholdningsmaskiner. Jeg vidste, at min kollegas firma i mange år havde haft fast aftale med en stor hvidevareforretning om den type reparationer, så det var naturligt nok, at han lå inde med et lager af reservedele til opvaskemaskiner og andre husholdningsmaskiner.

Vi snakkede lidt frem og tilbage om det, og han var villig til at sælge mig restlageret noget billigere, end han selv havde indkøbt reservedelene til. Det var selvfølgelig også nødvendigt, hvis jeg skulle være interesseret.

Så vi indgik faktisk en handel i telefonen uden at have præcise tal på antallet af reservedele, men det betød ikke noget, når jeg vidste, at der var 10 procents rabat i forhold til de priser, jeg betaler hos importøren.

Det kommer mig godt tilpas, for jeg stod alligevel for at skulle bestille en række varer hjem. Især er jeg glad for, at der på kollegaens lager er mange reservedele til AEG.

Categories: Udstyr til hjemmet

Leave a Comment